Denní menu
Pondělí 5. října
-
Kachní vývar
200 ml
-
Pečená kuřecí křídla, bramborová kaše
150g
-
Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka
150g
-
Grilovaný stehenní steak, bramborovo-hráškové pyré
150g
-
Caesar salát s kuřecím masem
200g
Úterý 22. září
-
Hrachová
200 ml
-
Hovězí na slanině, rýže
150 g
-
Květákové karbanátky, vařené brambory, tatarská omáčka
150 g
-
Boloňské linguine
200 g
-
Srnčí plec dušená se zeleninou a višněmi
150 g
Středa 23. září
-
Rajská
200 ml
-
2 ks Vařené vejce, koprová omáčka, houskový knedlík
150 g
-
Zapečené brambory se šlehačkou a vepřovým masem
200 g
-
Smažené tvarůžky, hranolky, tatarská omáčka
150 g
-
Konfitovaný vepřový bok s jemnou bramborovou kaší
150 g
Čtvrtek 24. září
-
Pórková s vejcem
200 ml
-
Domácí spätzle se zelím a uzeným masem
150 g
-
Vepřové maso s kapustou, vařené brambory
250 g
-
Kuře na paprice, houskový knedlík
200 g
-
Fritovaný hovězí steak s mačkanými brambory se slaninou
150 g
Pátek 25. září
-
Frankfurtská
200 ml
-
Vepřové soté s nivou a hráškem, rýže
150 g
-
Trhaná vepřová kýta v rajčatové BBQ, bramborová kaše
150 g
-
Sváteční žemlovka s jablky a tvarohem
200 g
-
1/4 Pečená kachna, červené zelí, bramborový knedlík
150 g