Denní menu

Pondělí 5. října

  • Kachní vývar

    200 ml 

  • Pečená kuřecí křídla, bramborová kaše

    150g

  • Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka

    150g

  • Grilovaný stehenní steak, bramborovo-hráškové pyré

    150g

  • Caesar salát s kuřecím masem

    200g

Úterý 22. září

  • Hrachová

    200 ml

  • Hovězí na slanině, rýže

    150 g

  • Květákové karbanátky, vařené brambory, tatarská omáčka

    150 g

  • Boloňské linguine

    200 g

  • Srnčí plec dušená se zeleninou a višněmi

    150 g

Středa 23. září

  • Rajská

    200 ml

  • 2 ks Vařené vejce, koprová omáčka, houskový knedlík

    150 g

  • Zapečené brambory se šlehačkou a vepřovým masem

    200 g

  • Smažené tvarůžky, hranolky, tatarská omáčka

    150 g

  • Konfitovaný vepřový bok s jemnou bramborovou kaší

    150 g

Čtvrtek 24. září

  • Pórková s vejcem

    200 ml

  • Domácí spätzle se zelím a uzeným masem

    150 g

  • Vepřové maso s kapustou, vařené brambory

    250 g

  • Kuře na paprice, houskový knedlík

    200 g

  • Fritovaný hovězí steak s mačkanými brambory se slaninou

    150 g

Pátek 25. září

  • Frankfurtská

    200 ml

  • Vepřové soté s nivou a hráškem, rýže

    150 g

  • Trhaná vepřová kýta v rajčatové BBQ, bramborová kaše

    150 g

  • Sváteční žemlovka s jablky a tvarohem

    200 g

  • 1/4 Pečená kachna, červené zelí, bramborový knedlík

    150 g